حذف اکانت اینستاگرام

آموزش قدم به قدم حذف اکانت اینستاگرام

Instagram یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی در سطح جهان و همچنین در بین کاربران فارسی زبان می باشد که ما قصد داریم در ادامه به بیان ترفندها و مسائل و مشکلات احتمالی آن بپردازیم.

ممکن است شما بخواهید به دلایل مختلف شخصی و یا صرفا به دلیل وابستگی بیش از حد به فضای مجازی بخواهید تا اکانت خود را به طور کامل پاک کنید.

دقت کنید که حذف اکانت با پاک کردن این اپلیکیشن از روی گوشی تفاوت دارد و قبل از اقدام به این کار نکات زیر را حتما بخوانید:

۱-با حذف اکانت تمامی پست ها،استوری ها،دوستان،پیام ها،کامنت ها، لایک ها و به طور کلی تمامی اطلاعات حساب شما پاک شده و دیگر به هیچ عنوان حتی توسط اینستاگرام قابل بازگردانی نیست.

۲-بعد از پاک کردن حساب شما و یا هر کسی دیگر قادر به ایجاد اکانت با نام کاربری قبلی شما نخواهد بود.

۳-چنانچه می خواهید تا با ایمیل پیشین خود اقدام به ساخت اکانت کنید، قبل از حذف اکانت خود در قسمت edit profile در اپلیکیشن  ایمیل خود را تغییر دهید.(حتی می توانید یک آدرس ایمیل غیر معتبر را جایگزین ایمیل خود کنید)

۴-اگر می خواهید تا حساب خود را حفظ کنید اما دوستانتان اکانت شما را به طور موقتا مشاهده نکنند، می توانید نسبت به غیر فعال کردن اکانت خود( و نه حذف دائم آن) اقدام کنید.

برای آشنایی با روش غیر فعال کردن اکانت اینستاگرام اینجا کلیک کنید

حالا با ما همراه باشید تا اکانت اینستاگرام خود را حذف کنید:

مرحله اول:

ابتدا روی لینک کلیک کنید تا به صفحه پاک کردن اکانت اینستاگرام هدایت شوید.

مرحله دوم:

حال در صفحه باز شده اطلاعات اکانت مورد نظر خود را وارد و سپس بر روی دکمه Log in کلیک کنید. ممکن است رمز (password) اکانت خود را فراموش کرده باشید اما هیچ جای نگرانی نیست! شما می توانید با کلیک بر روی Forget password? مجددا رمز عبور خود را از طریق شماره همراه و یا ایمیل خود بازیابی کرده و مجددا وارد حساب خود شوید.

مرحله۳:

در اینجا تصویر صفحه حذف اکانت را مشاهده می کنید که در قسمت مشخص شده در تصویر اینستاگرام به دنبال دلیل پاک کردن اکانتتان و ارائه راهکارهای احتمالی است تا شما را از این کار منصرف کند! اما فقط کافیست تا با انتخاب گزینه  Something Else از شر این پیشنهادات خلاص شده و خیلی مصمم به کار خود ادامه دهید!

مرحله۴:

در ادامه کادری برای شما ظاهر می شود تا مجددا رمز عبور خود را وارد نمایید. پس از وارد کردن رمز، روی دکمه قرمز رنگ Permanently delete my account کلیک کنید.

مرحله پایانی:

در نهایت باز هم اینستاگرام از شما سوال می کند که “آیا نسبت به حذف اکانت خود مطمئن هستید یا خیر؟” که با کلیک بر روی Ok  حساب شما برای همیشه پاک می شود.

اگر تمامی مراحل بالا را به درستی انجام داده باشید، نهایتا با پیغام زیر روبرو می شوید:

با اینکار حساب شما موقتا از دسترس خارج شده و نام کاربری شما به طور موقت به instagrammer تبدیل شده  و پس از چند روز اکانت به کلی همراه با تمامی اطلاعاتش حذف خواهد شد.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست